Your Logo Box?

Als ervaren beauty professionals voelden we de noodzaak naar kwalitatieve kappers- en schoonheids toebehoren met een ‘personal touch’. Stijlvolle kledij en accessoires die jou onderscheiden van de collega’s. Vandaag zijn we dan ook fier om je Your Logo Box voor te stellen.

Your Logo Box heeft een ruim aanbod aan gepersonaliseerde artikelen, speciaal voor jouw kapsalon of schoonheidssalon. Van kapmantels tot handdoeken, van shorten tot marketingboxen. We maken het voor jou als ondernemer zo eenvoudig mogelijk en bundelen alle artikelen waar ‘your logo’ op kan staan. Zo hoef je niet telkens prijzige ontwerpkosten te betalen wanneer je een artikel wenst te personaliseren. Dit is één van de voordelen om Your Logo Box als personal partner te kiezen. Wil je later één kapmantel of één saunalaken bij bestellen? Dan kan dit héél eenvoudig en … héél voordelig.

Ontdek hier Your Logo Box en verfijn de personal branding van jouw zaak!

Vind je op deze website iets niet terug waarvan je denkt dat het niet mag ontbreken? Geef ons een seintje. We vinden zeker een oplossing! 

Wens je een bezoek in jouw zaak of kom je graag eens langs? Bel of mail ons voor een afspraak.

Guillaume en Femke


Heb je interesse in artikelen of het personaliseren van artikelen?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontvang ons nieuws in je box

Graag je gegevens

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen